All Events

There are 5 events

26
Јун
2019
Инфо Денови ПЈР Македонија
26.06.2019 10:00 - 16:00
Иноплатформа ИнфоДен 3, Скопје
21
Мај
2019
Инфо Денови ПЈР Македонија
21.05.2019 10:00 - 16:30
Тетово, Северна Македонија
Иноплатформа ИнфоДен 5, Тетово
06
Мај
2019
Инфо Денови ПЈР Македонија
06.05.2019 09:40 - 16:00
Иноплатформа ИнфоДен 4, Штип
01
Окт
2018
01.10.2018 09:00
ЕУ Инфо Центар - Skopje, Macedonia (FYROM)
Информативен ден на проектот ИноПлатформа.
24
Сеп
2018
24.09.2018 00:00
ЕУ Инфо Центар - Скопје, Македонија (ПЈРМ)
Информативен ден на проектот ИноПлатформа.

Powered by iCagenda

Back to top